Κίνα Υψηλές περικνημίδες γιόγκας Waisted κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Erica

Τηλεφωνικό νούμερο : 13790721600

Free call
Guangzhou Miqi Apparel Co., Ltd.

Co. ενδυμασίας Miqi Guangzhou, ΕΠΕ.

  • Guangzhou Miqi Apparel Co., Ltd.
  • Guangzhou Miqi Apparel Co., Ltd.
  • Guangzhou Miqi Apparel Co., Ltd.
Στοιχεία Εταιρίας:
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Μάρκες: Αριθμός Υπαλλήλων: 200~300
Ετήσιες πωλήσεις: Ιδρύθηκε Έτος: 2013
Εξαγωγή pc: < 10%
Γύρος εργοστασίων > Ποιοτικός έλεγχος >
Εισαγωγή

 

Η επιχείρησή μας έχει δύο εργοστάσια, με το ένα που βρίσκονται σε Guangzhou και άλλη σε Fujian. Είμαστε υπερήφανοι 100 εκπαιδευμένων υπαλλήλων μας και 15 μηχανικών και σχεδιαστών. Είμαστε κύριοι περισσότερων από 300 κόσμος-προηγμένων ράβοντας μηχανών και εγκαταστάσεων. Τέτοιοι πόροι επιτρέπουν σε μας στην αξία Δολ ΗΠΑ 200.000 αποθεμάτων του υφάσματος για να ταΐσουν οποιων δήποτε από τις απαιτήσεις διαταγής σας. Η δυνατότητα ανεφοδιασμού μας είναι περίπου 40.000 κομμάτια το μήνα. Το εισόδημα ετήσια πωλήσεων μας είναι περίπου 2 εκατομμύρια Δολ ΗΠΑ, με ένα ποσοστό μέσης αύξησης του 30% το χρόνο.

Ιστορία

  Η Co. ενδυμασίας Miqi Guangzhou, ΕΠΕ είναι επαγγελματικός κατασκευαστής της αθλητικής ένδυσης ασφαλίστρου και της ένδυσης γιόγκας. Ιδρυμένοι το 2013 και τοποθετημένοι σε Guangzhou, ειδικευόμαστε στα διαφορετικά sportswear στοιχεία, όπως οι περικνημίδες, οι στηθόδεσμοι, τα σορτς, τα joggers, τα σακάκια και hoodies το κ.λπ.

Τα προϊόντα μας εξάγονται σε πολλές χώρες και περιοχές σε όλο τον κόσμο και απολαμβάνουν μια μεγάλη φήμη μεταξύ των πελατών μας. Τώρα, έχουμε πολλούς κανονικούς πελάτες από την Αμερική, την Αυστραλία, την Ευρώπη και την Ασία κ.λπ.

Κίνα Guangzhou Miqi Apparel Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Κίνα Guangzhou Miqi Apparel Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

Υπηρεσία

 Με πολλά έτη εμπειρίας στο cOem και την υπηρεσία ODM, μπορούμε να παρέχουμε τις μιας στάσης υπηρεσίες της προσαρμογής, του σχεδίου, και της μεταφοράς για να ικανοποιήσουμε τις διάφορες ανάγκες των πελατών. Η υπηρεσία συνήθειας περιλαμβάνει το λογότυπο, την ετικέτα και τη συσκευασία και ούτω καθεξής. Και το πεπειραμένο προσωπικό πωλήσεών μας προσφέρει τη γρήγορη απάντηση και τις επαγγελματικές προτάσεις, για να κάνει την επιχείρηση χωρίς δυσκολία.

Κίνα Guangzhou Miqi Apparel Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0Κίνα Guangzhou Miqi Apparel Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

Η ομάδα μας

Η επιχείρησή μας είναι κύρια μιας άριστης ομάδας ανάπτυξης που δημιουργεί τα ολοκαίνουργιες σχέδια και τις μορφές κάθε εβδομάδα, μια ειδικευμένη ομάδα παραγωγής με περισσότερους από 200 εργαζομένους στις πλήρεις διαταγές αποτελεσματικά, μια επαγγελματική QC ομάδα που επιθεωρεί τα προϊόντα για να εξασφαλίσει καλή ποιότητα για τον κάθε πελάτη μας. Εν τω μεταξύ, έχουμε μια πεπειραμένη και δυναμική ομάδα πωλήσεων για να παρέχουμε την επαγγελματική, στοχαστική υπηρεσία, και τις εξατομικευμένες λύσεις προϊόντων.

Κίνα Guangzhou Miqi Apparel Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

  • Jamesha Dariyel

  • Chris Smith

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας